הרמת כוסית לפסח עם עובדי עיריית כפר יונה

הרמת כוסית עם עובדי עיריית כפר יונה לקראת חג הפסח

אמש (יום שני) התקיים אירוע הרמת כוסית עם עובדי עיריית כפר יונה במעמד רב העיר הרב שוויצה, ראש העיר אפי דרעי, מנכ"ל העירייה דני לוין וחברי מועצת העיר. ובהשתתפותם של עובדי העירייה, מנהלי האגפים והמחלקות ועובדי המתנ"ס הקהילתי בעיר. האירוע התקיים ברחבה האחורית של המתנ"ס הקהילתי, אשר נחנך לראשונה בערב זה בטקס גזירת סרט, לאחר שעבר שיפוץ ושדרוג ע"י העירייה.

רב העיר ברך את העובדים בברכת פסח כשר ושמח, אחריו עלה לברך יו"ר דירקטוריון של המתנ"ס, שהודה לראש העיר ולצוות המתנ"ס על עבודה מקצועית ושיתוף פעולה בנושא התרבות והפנאי בעיר לאורך השנה כולה. אחרון הדוברים היה ראש העיר, אשר בדבריו חשף לראשונה את חזון העיר והתכניות שילוו את פעילויות העירייה בשנים הקרובות "העיר כפר יונה תהיה מרכז איכות חיים ושער ליישובים שמסביב, תהווה מוקד משיכה לאוכלוסייה חזקה וצעירה שמחפשת לשדרג את איכות החיים שלה בצביון של עיר קהילתית ואיכותית. אני מקווה כי כבר בהרמת הכוסית לשנה החדשה, נוכל למנות את הפרויקטים שקמו במהלך השנה האחרונה, ויהיו לחלק משיפורה של פני העיר".

לאחר דברי הברכות, התקיים מופע אומנותי: ״הימים היחפים שלי״ – מחווה לפזמונאים הגדולים בזמר הישראלי :אהוד מנור, נעמי שמר ועלי מוהר. עוד במהלך הערב, התקיים טקס פרידה מעובדי העירייה שיצאו לפנסיה, ובמילות פרידה חמות, הוענק להם שי מהעירייה ותעודה על תרומתם ופועלם לאורך השנים כעובדים מסורים וחרוצים.

חג פסח כשר ושמח לכל העובדים והמנהלים וכמובן לתושבי העיר  היקרים.