ביקור שר התקשורת איוב קרא

שר התקשורת איוב קרא וצוותו ביקרו כפר יונה במהלך הביקור, סייר השר קרא עם ראש העיר אפי דרעי, ברחבי העיר ובשכונות החדשות, והתרשם מקצב ההתפתחות ומתנופת הבנייה שהעיר נמצאת בה בימים אלה.

איוב קרא, ואפי דרעי

לאחר הסיור, נפגשו השר וצוותו עם בכירים בעירייה ושמעו על התכניות הרבות עליהן שוקדים בעירייה בימים אלה, ועל תכנית המתאר החדשה, העשויה לשנות את פני העיר כפר יונה בשנים הקרובות. ראש העיר ציין בפני השר את הצורך בפתיחת סניף דואר נוסף, עקב הלחץ והעומס הרב הקיימים מידי יום בסניף הדואר היחיד בעיר.
“אני מבטיח להיות קשוב לצרכים של העיר כפר יונה, ולסייע ככל שניתן במסגרת תפקידי וסמכויותיי כשר התקשורת. יחד עם מנכ”ל הדואר נפעל להקמתו של סניף דואר נוסף בעיר” אמר השר קרא.
ראש העיר אפי דרעי: “אני מברך את השר קרא וצוותו על ביקורו בעירנו כפר יונה, ומקווה כי נוכל להביא בקרוב לפתרון בעיית העומס בהקמתו של סניף דואר נוסף בעיר לרווחת התושבים”.

"up" "down"