אחוזי גיוס גבוהים

שוב צעירי כפר יונה מהווים מקור לגאווה ומציבים את העיר בראש טבלת המצוינות, והפעם, כפר יונה ב- TOP 10 של עשרת הישובים המובילים בארץ באחוזי הגיוס בקרב גברים ונשים ■ אפי דרעי: “אנו גאים בנוער המשובח והאיכותי שגדל כאן”!

אגף כוח אדם בצה”ל מפרסם הבוקר את דירוג הערים והיישובים בארץ שבוגריהם תורמים יותר בשירותם הצבאי ואחוזי הגיוס בקרבם. הדירוג משקלל את אחוז המתגייסים ביישובים מקרב חייבי הגיוס בשנת 2014, את אחוז הלוחמים מקרבם וכן את אלה שיצאו מהם לקורס קצינים.

כמו בשנים קודמות, אנו גאים לראות שהצעירים המשובחים שגדלים בעירנו כפר יונה מובילים. נתוני אחוזי הגיוס, הן בקרב גברים והן בקרב נשים, מציבים את כפר יונה בעשירייה הראשונה בכל הארץ!

בנתוני הגיוס של גברים כפר יונה ניצבת במקום התשיעי הארצי! עם 88.9 אחוזי גיוס – מתוכם 48.6 אחוז לתפקידי לחימה ו-5.7 אחוזים יוצאים לקצונה. גם בקרב הנשים נרשם נתון מעורר גאווה, כשכפר יונה ניצבת במקום העשירי בכל הארץ! עם 82.1 אחוזי גיוס ו-5 אחוזים של יוצאות לקצונה.

ראש העיר אפי דרעי: “מדובר בנתונים ששוב מציבים את כפר יונה כעיר ששמה את החינוך והערכים בראש סולם העדיפויות שלה. אלו נתונים שהם פרי עבודה והשקעה ששזורים במערכת החינוך ובכל המערכות בעיר, המעודדות את צעירי העיר לתרום, להתגייס למען המדינה, להגדיל ראש ולהצטיין”.

מתגייסות ומתגייסים, חיילות וחיילים בני כפר יונה, אנו גאים בכם!!

"up" "down"