עובדי העירייה בקורס מד”א

ראש העיר, אפי דרעי, בירך על השתתפות עובדי העירייה בפרויקט חשוב זה ואמר: “מדובר במיזם מבורך שחשיבותו היא הצלת חיים. שיתוף הפעולה עם מד”א, מחזקת בהחלט את תחושת הביטחון והשליחות של עובדינו במשימה כה חשובה ועליונה בכל מקום ובכל זמן”.

עובדי העירייה בקורס מדא

מעבר לעבודתם השוטפת והאחריות הציבורית לצרכיהם של התושבים, עובדי עיריית כפר יונה, עברו בחודש האחרון קורס עזרה ראשונה של מד”א והצטרפו לפרויקט “נאמני חיים”.
הרעיון העומד בבסיס המיזם החשוב הזה הוא לאפשר לעובדי העירייה, במקרה שיקראו לכך, להעניק עזרה ראשונה למטופלים בסיטואציות שונות, להגביר את הסיכויים להצלת חיים ולצמצם את זמן הטיפול והעזרה הראשונה למטופלים בזמן אמת.

"up" "down"