ביקור שר התחבורה בכפר יונה

הבוקר (יום ג’) הגיע שר התחבורה ישראל כץ, לביקור בכפר יונה. הביקור נפתח בטקס גזירת הסרט לפתיחת כניסה חדשה לעיר, על כביש 57 לכיוון שכונת שרונה, בהשתתפות חברי מועצת העיר, ראשי האגפים בעירייה וצוות לשכתו של השר

שר התחבורה

במהלך ישיבת העבודה שהתקיימה לאחר מכן, הודה ראש העיר אפי דרעי, על קיום ההבטחות שנתן לו השר בעבר בנושא קידום ופיתוח תשתיות התחבורה בעיר, ועל ההשקעה הבלתי רגילה שלו ושל משרדו בתחום התחבורה בעיר.
ניסים פרץ, מנכ”ל נתיבי ישראל, סקר את התכניות המידיות והרחוקות לפתרונות התחבורה באזור. שר התחבורה, ח”כ ישראל כץ, הדגיש בפני המשתתפים בביקור כי בזכות ראש העיר מר אפי דרעי, העיר כפר יונה עוברת שינוי משמעותי ומהפכה של ממש בנושא פיתוח התחבורה בעיר “העבודה שעשה ראש העיר אפי דרעי לאורך השנים לקידום פיתוח התחבורה בעיר כפר יונה, נושאים היום פרי. תכנית 3 המיליארד יצאה לדרך והיא כוללת פתרונות תחבורה לכפר יונה, ביצוע נת”צים ושדרוג תחבורה ציבורית חיצונית ופנימית לעיר. הגעתי היום כדי להודיע לראש העיר, שהכל מתקיים כמתוכנן. אני יכול לומר לכם שהודות לראש העיר, כפר יונה הולכת לקראת מהפכה בלתי רגילה בתחום התחבורה בעיר”. דברי שר התחברה ישראל כץ.

ראש העיר אפי דרעי: “אני שמח לבשר לתושבי כפר יונה והסביבה על ההישגים המשמעותיים שהצלחנו להביא לקידומם ולביצועם בטווח הקרוב בתחום פיתוח תשתיות התחבורה בעיר להלן: ביצוע כביש 57 העוקף הצפוני כולל הרחבת כביש 4 ובניית מחלפים המתחברים אותו ממזרח וממערב – היציאה למכרז לביצוע הכביש כבר ב 2018, תחבורה ציבורית – משרד התחבורה התחייב לשפר את כל מערך התחבורה הציבורית בתוך כפר יונה ואליה, כולל שינוי מערך ותדירות הקווים וביצוע נת”צים שביצועם צפוי להתחיל ב- 2018, כביש 562 – העוקף הדרומי לכפר יונה מקדים את זמנו. הקטע הדרומי הושלם והקטע הצפוני אמור להיפתח כחצי שנה לפני מועד המתוכנן כבר ב 2018 וביצוע שבילי אופנים הנכללים בפרויקט הנת”צ על כביש 57”.

לפרטים: אבריאל בן דור (דובר העיריה ) 054-8170101

"up" "down"