תחרות הנואם הצעיר 2018

תחרות הנואם הצעיר 2018 בכפר יונה

במקום הראשון גיא לוין מבית הספר “הדר”, במקום השני ליהי אמיתי מבית ספר “עמל” ובמקום השלישי, רענן אדם מבית ספר “עמל”.

בסוף השבוע, התקיימה במרכז הקהילתי של כפר יונה, תחרות הנואם הצעיר לשנת 2018.
אגף החינוך של עיריית כפר יונה בשיתוף ארגון "רוטרי", מקיימים זו השנה השלישית את התחרות בקרב תלמידי כיתות ה' מכל בתי הספר היסודיים בעיר.

התחרות שמטרתה לקדם את תרבות הדיבור בקרב הדור הצעיר, התקיימה במעמד ראש העיר אפי דרעי, סגנית ראש העיר ומחזיקת תיק החינוך יעל חן, מנכ"ל העירייה דני לוין, מנהלת החינוך היסודי בעיר דפנה אבן ליכוב, נציגי רוטרי, מנהלות וצוותי החינוך של בתי הספר היסודיים בעיר ואחרונים חביבים תלמידים יקרים.

התהליך אותו עוברים התלמידים עם תלמידי הדיבייט מתיכון "איש שלום" בעיר ועם אנשי רוטרי, הינו תהליך מלמד מרגש ומעצים.
"זה ממש מרגש לראות כיצד תלמידים בגיל צעיר יחסית, עומדים מול קהל ונואמים במשך דקות ארוכות על נושא אותו הם בחרו, חקרו ולמדו, תוך הפגנת יכולות רטוריות מרשימות" דברי ראש העיר אפי דרעי

מבין 14 התלמידים שעלו והשתתפו בגמר, זכתה השנה במקום הראשון גיא לוין מבית הספר "הדר". במקום השני זכתה ליהי אמיתי מבית ספר "עמל" ובמקום השלישי, רענן אדם מבית ספר "עמל".