השקעה של כ-4 מליון ₪ בתשתיות

המועצה המקומית בכפר יונה משמרת את העבר ונערכת לשיקום השכונות הוותיקות ביישוב ושדרוגן. אבן הדרך הראשונה, מתחילה בימים הקרובים. לאחר ביצוע החלפה של קווי מים ברחובות הרקפת והכלנית על ידי תאגיד הביוב והמים, תשדרג המועצה את הרחובות - פירוק מדרכות אספלט ישנות, ריצופן מחדש וקרצוף וריבוד הכבישים מחדש בעלות של כ-2 מליון ₪.

נוסף על כך, נערכת המועצה להשקעה בתחום התשתית ברחובות אלפסי, הדרים, דקל ותאנה. במסגרת עבודות אלו- מדרכות האספלט יפורקו וירוצפו מחדש באבן משתלבת, בהיקף של כ-800,000 ₪.

הקמת "השביל הבטוח" לבית הספר עמל הסתיימה. הוקם שביל בטוח להולכי רגל על מנת להיטיב עם תלמידי בית הספר 'עמל' ותושבי השכונה במקום- ובכך נוצר רצף בין רחוב שרת לבית הספר 'עמל'. מהנדס המועצה, שלום רוזנברג מסביר כי "במקום לנוע על רחוב העלייה כרחוב ראשי ועמוס בתנועה, אנו מציבים לתלמידים ולהורים אפשרות לנוע בדרך פנימית סלולה ומוארת. השקעת המועצה היא כ 250,000 ₪.

פרויקט בטיחותי נוסף בכפר יונה, הוא פרויקט "דרך חיים", ובו הוקצו כ 900,000 ₪ לטובת נושא הבטיחות התחבורתית ביישוב- נוספו מעקות בטיחות, פסי האטה, מד מהירות דיגיטאלי ומעבר חצייה בטוח ברחוב מנחם בגין.

אפי דרעי, ראש מועצת כפר יונה:" עבודות פיתוח מקיפות ברחבי היישוב, שדרוג שכונות וותיקות במקביל לפיתוח שכונות חדשות".