טכס קבלת אות הצטיינות מראש מועצת כפר יונה אפי דרעי

במעמד הטכס המכובד השתתפו מצטייני הרמטכ"ל והנשיא, רנ"ג יעקב לוי ורס"ר איציק בן חמו, תושבי כפר יונה, משפחותיהם וראש מועצת כפר יונה, אפי דרעי.

בתחילה ציין ראש המועצה כי אין להשוות את הטכס הצנוע הנוכחי לזה שבבית הנשיא, אך יחד עם זאת ראה חשיבות רבה להערכתו אליהם וכי הם מהווים מקור לחיקוי וגאווה לכל תושבי כפר יונה, אשר יכולים להתגאות בנתוני הגיוס המרשימים של בוגרי הכפר, יחד עם נתוני התנדבות ליחידות מובחרות ולקצונה- אשר הינם בין הגבוהים בארץ.

בסיום העניק ראש המועצה, אפי דרעי, אות הצטיינות כהוקרה על פועלם בצה"ל ויישר כוח על המשך דרכם. העובדה כי השנה, שניים ממצטייני הרמטכ"ל והנשיא הינם מיישוב לא גדול, אינה ברורה מאליה.

רנ"ג יעקב לוי מקבל תעודת הוקרה  רנ"ג יעקב לוי מקבל תעודת הוקרה
רס"ר איציק בן חמו מקבל תעודת הוקרה  רס"ר איציק בן חמו מקבל תעודת הוקרה