אינטרנט אלחוטי חופשי בכפר יונה

מהפכה בתחום האינטרנט בכפר יונה. הישוב מתפתח גם בצד הטכנולוגי ומהשבוע לכל תושב בישוב תהיה אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי בחינם ברחבי הישוב.
כפר יונה מצטרפת למספר מצומצם של ישובים בהם ניתן הגלישה בחינם לכל תושב. כפר יונה היא הראשון בה האינטרנט יהיה בחינם , הגלישה תהיה בכמה מקומות בישוב ולא רק במקום מרכזי אחד כמקובל בערים מסוימות.
המועצה המקומית הקימה שלושה 3 אזורים של WIFI  חופשי (free wifi spot) לרווחת התושבים. ניתן להשתמש בכל מכשיר סלולר שיש בו אפשרות גלישה וגם כמובן טאבלטים מחשבים ניידים.
האזורים בהם ניתן יהיה לגלוש בחינם, אזור רחבת המתנ"ס שפונה לכיוון המתנ"ס וגם לכיוון החניה של המועצה ולכיוון הקניון. גן הארבעה – כל אזור הגן גינות הדר (נבולסי) כל אזור הגן.
אריק כץ מנהל מערכות בכפר יונה הסביר " אני שמח לבשר לתושבי הישוב על ההטבה המשמעותית שהמועצה מעניקה. טווח הקליטה הוא דיי רחב וממוקד לאזורים שבחרנו.  בכמה מקומות אפשר לקלוט כמה מאות מטרים ולפעמים עד קילומטר מהאנטנה המשדרת" .
ראש המועצה אפי דרעי אמר  " זהו חלק מהשרות בו המועצה נותנת לאזרח, היום אנחנו חיים בעולם טכנולוגי כך שהשרות לתושב היה חלק בלתי נפרד משירותי המועצה. כפר יונה היום מצטרפת לישובים המובילים בתחום החינוך הנדל"ן ועכשיו גם בצד הטכנולוגי".