מתחם ספורטק מוקם ביישוב ובו יהיה מתקן סקייטפארק

בימים אלה מוקם סמוך למתחם מגרש הכדורגל, שלב א' של הספורטק היישובי. המועצה המקומית כפר יונה ביחד עם החברה הכלכלית מסיימת בימים אלו את הקמתו של הספורטק היישובי. במתקן הספורט הענק יוקמו גם מספר אלמנטים ספורטיביים ייחודיים, כמו מתקן סקייטפארק , מתקן רמפות לשימוש גולשי הגלגיליות. המתקן מיובא מחו"ל ויהיה הגדול והייחודי באזור.

בצמוד אליו יותקן "חדר כושר בטבע" - אזור ובו מספר מתקנים שונים לפעילות כושר גופני. גם שני מתחמים של גני שעשועים ייחודיים לשתי קבוצות גיל (זעטוטים וילדים מעט גדולים יותר).
פרויקט זה יקפיץ באופן משמעותי את מגוון מתקני הספורט וייתן מענה ספורטיבי גדול ומגוון יותר לבני הנוער. עלות הפרויקט הוא כ- 2.5 מיליון ₪

אפי דרעי, ראש המועצה מי שדחף להקמת מתחם הספורט, נענה לפנייה של ילדים ובני נוער שהגישו עצומה חתומה על ידי עשרות מתושבי הישוב המעוניינים בהקמת סקייט פארק איכותי כמו שניתן לראות בחו"ל "אני בטוח שהתקנת הסקייט פארק תהווה אטרקציה משמעותית לילדים ובני הנוער בכפר יונה, אנחנו מקימים את מתקן הספורט הטוב ביותר באזור שישרת את ילדי המקום".