התחדשות בקווי התחבורה בכפר יונה

שיפור השרות בתחום התחבורה הציבורית בכפר יונה. חברת קוים תתגבר את התחבורה הציבורית ותרחיב את מסלול קווי התחבורה הציבורית ביישוב לרחובות נוספים. דני לוין מזכיר מועצת כפר יונה "זוהי בשורה חשובה לתושבי הישוב שנעזרים בתחבורה ציבורית "
חברת קווים, שזכתה לאחרונה במכרז של משרד התחבורה , תחל מ-28 בנובמבר להפעיל את מערך התחבורה הציבורית בכפר יונה, במקום חברת נתיב אקספרס. ממועד זה יחול שינוי במסלול האוטובוסים בתוך הישוב, בהתאם להמלצת אגף ההנדסה של המועצה ובאישור ועדת התנועה היישובית, כדי שיהיה ניתן להגיע ולחזור למקומות מרכזיים בישוב כמו הקניון, משרדי המועצה, קופות החולים, כניסה לשכונת יפה נוף החדשה, שמעבר לכביש 57 – (מתחם יצחקי לשעבר) ועוד.

בחברת קווים מבטיחים נוחות ואיכות בנסיעות תוך התחשבות בצרכים הדיגיטליים. טכנולוגיות חדשות יופעלו באוטובוסים החדשים של החברה: יופעלו בהדרגה 160 עמדות ממוחשבות לטעינת כרטיס רב קו בתחנות אוטובוס מרכזיות ובמרכזים מסחריים, שקעי USB באוטובוס להטענת טלפונים סלולריים ומכשירים ניידים אחרים, מסכי מידע לנוסעים באוטובוסים המציגים את התחנות הבאות בקו, קווי המשך לאורך מסלול, מידע על נקודות עניין,  רשת אלחוטית (Wi-Fi) בכל האוטובוסים לגלישה חופשית ברשת האינטרנט,  מדף בגב המושב המאפשר להניח מחשב נייד, ספר, או עיתון, אפליקציה לקבלת מידע בזמן אמת העל מועד הגעת האוטובוס ומידע על נסיעות המשך,  מערכת Mobileye למניעת תאונות ומערכת בקרה להתנהגות הנהג, שלטי מידע אלקטרוניים בתחנות העיקריות ואפליקציות במכשירי טלפון חכמים שיאפשרו לנוסעים מידע רב ותכנון מסלולים מראש.
דני לוין מזכיר מועצת כפר יונה "זוהי בשורה חשובה לישוב, תגבור האוטובוסים והוספת קווי תחבורה חדשים יעזרו משמעותית לתושבים ובעיקר לנוער שנעזרים בתחבורה ציבורית".

להלן מצורף קישור לפירוט לו"ז מסלולי הקווים באתר האינטרנט של חב' קווים:

וכן קישור לפירוט תחנות האיסוף/הורדה במסלולי הקווים:

מסלול נסיעת קו 35 ו- 35א'  מסלול נסיעת קו 35 ו- 35א'