קדישמן כאן?

בתערוכה ססגונית ומגוונת, ציינו בשבוע שעבר תלמידי יב' במגמת אמנות ב"איש שלום" כפר יונה, את עבודת הגמר שלהם. על כל עבודה שקד כל תלמיד במשך שלושת שנות לימודיו

ביום רביעי בערב, לפני כשבוע, ציינו תלמידי יב' במגמת אמנות בתיכון "איש שלום" בכפר יונה, את פרויקט הסיום בתערוכה מרהיבה שהציגו. לתערוכרה הגיעו תושבים רבים מהיישוב בהם גם הורי תלמידי "איש שלום" שהתרגשו למראה יצירות האמנות פרי ידיהם של ילדיהם.
מטרת מגמת האמנות לפתוח צוהר לתלמידיה אל עולם האמנות. הלימודים במגמה מקנים לתלמידים עקרונות תיאורטיים, בהם הם לומדים את תולדות האמנות, אמצעים ושיטות באמנות.
לאירוע הגיעה סגנית ראש המועצה ומחזיקת תיק החינוך יעל חן, שברכה את תלמידי המגמה ואמרה: "צפיתי בתוצרי הסיום המרהיבים של מגמת האומנות. מנעד הכישרונות והכישורים יצרו לנו תערוכה מגוונת ועשירה שאינה מביישת כל אמן. העבודות הבליטו באופן ברור את הייחודיות של כל תלמיד ותלמידה, אבל לא פחות ניכר שמדובר בפרויקט משותף שטובתו הינה טובת האמנות עצמה".
מורות המגמה ומנהלת בית הספר סיפרו, כי התלמידים עוברים מסע מרתק עם עצמם, אל עצמם ועל עצמם וכך נחשפו ביתר שאת ליכולותיהם וכישרונותיהם. הם סיפרו גם כי התערוכה המרשימה, היא פרי יצירה של עבודה קשה ותהליך ארוך שנמשך על פני שלוש שנים.
דרעי ברך את תלמידי המגמה ואמר: "כאמנים צעירים המסיימים את לימודיהם במגמת האמנות, ניתן לראות שלאחר כל התהליך הארוך שכל אחד ואחד מכם עבר, האמנות היא שלכם וכך החופש לבטא ולעצב אותה בעצמכם. ברכותיי לכל בוגרי המגמה שהכינו עבודות רציניות, מושקעות ובעלות ביטוי עצמי ואותנטי" .
דרעי הודה גם למורות המגמה, שרון טלר וענת מאיה