שיבוץ לקייטנה מהאגדות קיץ 2016

ביום ראשון הקרוב יחלו פעילותן כל קייטנות גני הילדים של העירייה וכ-750 ילדים שנרשמו לקייטנות יהנו  מפעילויות העשרה מגוונות במהלך כל ימי הקייטנה. (השיבוצים לקייטנות מתפרסמים היום).

העירייה שותפה למאבק של ההורים להוזלת מחירי הקייטנות, ומאמינה כי המאבק מול הממשלה לסבסוד הקייטנות הוא צעד נכון ומוצדק.  הנהגת העיר מכירה בעלות הכספית הגבוהה  להורים, ותתמוך בכל צעד שיידרש לטובת הנושא. בתוך כך, הוזילה העירייה  ב-100 ₪ לכל קייטנה. יודגש כי מחירי הקייטנות הן מחירי עלות תפעול וללא רווחים. העלות המאושרת לקייטנה ע"י הממשלה:  1100 ₪, ועיריית כפר יונה גובה 900 ₪ בלבד.

השנה- לראשונה, הרישום לקייטנות נעשה באמצעות האינטרנט, מטעמי זמינות, נגישות, ועקב העובדה שמרבית הורים המתינו עם ההרשמה עד הרגע האחרון, נוצר מצב שהכביד על המערכת וגרם לקריסתה, ולכן, האריכה העירייה את מועדי ההרשמה ביומיים ודאגה לרישום של כל הפונים.  השיבוצים לקייטנות החלו ביום חמישי בבוקר, והיום, יום ג'  28/6/2016, מתפרסמים.

מאחלים קיץ נעים ובטוח לכל תושבי כפר יונה.

שיבוץ קייטנות 2016  שיבוץ קייטנות 2016