בעקבות גל אירועי השריפות שפוקד אותנו, ראש העיר וסגניתו פועלים יחד עם האגף לשירותים חברתיים אגף החינוך והמרכז הקהילתי למען המשפחות שזקוקות לסיוע בעיר חיפה ובערים נוספות.

העירייה מפעילה מוקד מיוחד אשר יתאם בין המשפחות המארחות לבין משפחות הזקוקות לאירוח.

תושבים המעוניינים לארח תושבים שפונו מבתיהם, מתבקשים לפנות באמצעות הטלפון למוקד העירוני – 106 או באמצעות האפליקציה שלנו. תחת דיווח למוקד ובקטגוריה יש לציין אירוח משפחות.

אנו נרכז את המידע ונדאג לקשר בין המשפחות במידת הצורך.

תושבים יקרים,
למען הביטחון שלנו תוגברו סיורי אנשי ביטחון בתוך העיר ובסביבתה. כל כוחות הביטחון בעיר דרוכים ומקיימים הערכות מצב .
אנא, גלו גם אתם ערנות ככל שניתן, ונעבור את גל השריפות הזה בשלום.

שימרו על עצמכם באשר אתם.