יום המעשים הטובים בכפר יונה

יום המעשים הטובים 2017

יום המעשים הטובים 2017, צוין בכפר יונה בפעילויות התנדבותיות רבות של עובדי עירייה, תושבים, תלמידי בתי הספר, חניכי תנועות הנוער ומתנדבים מארגונים שונים.

כמידי שנה, יזמה העירייה בשיתוף המתנ"ס הקהילתי ומחלקת הנוער, מספר רב של מוקדי עשייה ופעילות מגוונת, החל מגני הילדים דרך בתי הספר, גופים פרטיים וציבוריים, תנועות נוער ועד למועדוני הקשישים והאוכלוסייה בגיל השלישי.

מוקדי הפעילות כללו בית היתר: צביעת גדרות בתי הספר, בית הנוער, ורצפות בגני ילדים, שתילת עציצי דשא והקמת  גינות במעון לקשישים ובבית 'חם לנערות', איסוף מוצרי מזון לחלוקה לנזקקים – קמחא דפסחא', בניית פינת ישיבה מחומרים ממחוזרים, יצירת 'שביל ערכים' מחלוקי נחל ע"י תלמידים, אירוח חיילים בודדים המתגוררים בכפר יונה ובישובים בסביבה ליום כייף ועוד.

אפי דרעי, ראש העיר: "זה מחמם את הלב, לראות ילדים ותושבים נרתמים ועושים למען הזולת. אני חש גאווה גדולה לנוכח רוח ההתנדבות והנתינה, הפועמת בתושבי כפר יונה למען הזולת בכל ימות השנה, ומבקש להודות לכל אותם מתנדבים, שתרמו מזמנם לפעילות ענפה ומרגשת זו. אשרינו שהתברכנו באנשים כמותכם".