המועצה המקומית כפר יונה יצאה ליום ניקיון וגינון בעיריית טייבה מתוך שכנות טובה ודו-קיום

ביום חמישי השבוע יצאו כ-15 עובדי המועצה המקומית  כפר יונה מתחומי הניקיון והגינון בהנהגת ראש המועצה, אפי דרעי, מזכיר המועצה, דני לוין, ומנהל המחלקה לשירותים עירוניים, משה כץ, לשמונה שעות  של עבודות ניקיון וגינון בעיריית טייבה. כל זאת לאחר שמנכ"ל עיריית טייבה, סמי טלאווי, פנה לרשויות המקומיות בבקשת עזרה.
כזכור, עיריית טייבה נקלעה לקשיים כלכליים בשנים האחרונות וכתוצאה מכך נפגע השירות לתושבי המקום. הפנייה לעזרה נועדה לנסות ולהשתלט על ההזנחה שנוצרה בטייבה בעזרת רשויות מקומיות מחוץ ליישוב במסגרת יום ניקיון מאורגן.
טלאווי פנה אישית לראש המועצה, אפי דרעי, אותו הוא מכיר אישית מהימים בהם שימש בתפקיד מנהל מחוז  במשרד הפנים. ראש מועצת כפר יונה, אפי דרעי, ציין כי הסכים מייד להירתם לעזרה: "מתוך שכנות טובה ומאחר שטייבה גם קרובה אלינו, וכן אני מאוד רגיש לנושא של רשויות שנקלעות למצוקה. כפר יונה היא  מועצה איתנה הזוכה כבר שלוש שנים ברציפות בפרס  'מועצה איתנה', ואנו יכולים להרשות לעצמנו לתת עזרה, מה גם שמדובר בשכנות טובה וחיזוק הקשר והדו-קיום במדינת ישראל".

עובדי הניקיון והגינון מכפר יונה  הגיעו מצוידים בכלי עבודה , וכן מכונת הטיאוט הגדולה של הרחובות של  המועצה המקומית כפר יונה. מלבד כפר יונה הצטרפו עוד  שלוש רשויות מקומיות למבצע: כפר- סבא, כוכב יאיר וגן יבנה .