הסתיימו עבודות שיפוץ בניין המועצה המקומית כפר יונה

עבודות השיפוץ של בניין מועצת כפר יונה שהחלו לפני כחודש הסתיימו השבוע. בניין המועצה הממוקם ברחוב שרת עומד על תלו מאז שנות ה-70. שיפוצו, שעלותו עומדת על 1.4 מיליון ש"ח, כלל הן את החזית והן את החלל הפנימי. זאת, במטרה לאפשר ניצול טוב יותר של החלל לאור העובדה כי מאז הוקם הבניין גדלה אוכלוסיית כפר יונה כמעט פי ארבע (מ-5,000 תושבים ל-19,000), ובהתאמה אף גדל מספר עובדי המועצה.
השינוי הפנימי בתוך בניין המועצה מאפשר הכנסת כוח אדם גדול יותר, ובקרוב ייקלט בין היתר מהנדס נוסף במחלקת ההנדסה. כמו כן, יוצב מבנה נוסף ברחוב המייסדים פינת הרצל, ליד בניין המחלקה לחינוך ושירותים חברתיים. המבנה ישמש את השירות הפסיכולוגי החינוכי ואת המחלקה לשירותים חברתיים שגדלו גם הם בשנים האחרונות.