שנה למחלקת הפיקוח העירוני של כפר יונה

המועצה המקומית  - כפר יונה ממשיכה באכיפה מוגברת. השבוע  חולקו  דו"חות חנייה כפולה. בסביבת הקניון ורחוב הרצל סמוך לקופ"ח כללית.  בשנה האחרונה סיכמה מחלקת הפיקוח  למעלה מ 400 דו"חות חנייה שחולקו מתחילת השנה בנושאים כגון: חנייה על מדרכה, חנייה כפולה, חנייה במעבר חצייה ועוד  מחלקת הפיקוח משתדלת להתמקד בעיקר בחנייה במוקדים ציבוריים המפריעים את הציבור  עד היום הוגשו  194 דוחות לכלבים משוטטים/ כלבים לא מחוסנים / או לא רשומים.
עד  היום אותרו 76 מכוניות נטושות ברחבי הכפר, כ- 60 פונו על ידי הבעלים, ו- 15 מכוניות נגררו למגרשי חנייה על ידי המועצה וסולקו מרחבי היישוב.

כיום מחלקת הפיקוח כוללת 3 פקחים עירוניים  והיא הוקמה  מחדש תחת  מחלקת שירותים עירוניים. כמו כן הוכנסו השבוע שינויים נוספים בנושא שילוט, המועצה המקומית הציבה לוחות שילוט ברחבי הכפר, הוצבו 2 מרכזות פרסום, בכניסה לשדרת רבין וביציאה משדרות רבין, בסמוך לכיכר רחוב המייסדים.

מהיום והלאה תגבה אגרת שילוט על שלטים על לוחות מודעות. תקינות השלט באחריות המפרסם בלבד. במקרה של פגיעה כלשהיא בשלט אשר יגרום לו לנזק השלט  יוסר על ידי המועצה ובעל השלט יחויב בעלותו מחדש.  " מדובר בשמירה על הסדר הטוב "  הסביר מנהל אגף שירותים עירוניים משה כץ ," לוחות מודעות היום ביישוב הם כאוס מוחלט" הוסיף כץ "כל מפרסם מדביק ותולש  ומדביק  על גבי פרסום אחר,  מדובר  גם בפגיעה של חזות הכפר וחוסר יעילות של המפרסמים . הסדרת השילוט היא לטובת כל הגורמים:  מפרסמים  תושבי היישוב  והסדר הטוב" סיכם מנהל מחלקת שירותיים עירוניים ביישוב. ניתן לפנות לפרטים נוספים למחלקת שירותים עירוניים .