אבות ובנים בכפר יונה יוצא לדרך!

עיריית כפר יונה ותכנית עיר ללא אלימות גאים להציג:

"אבות ובנים כפר יונה" יוצאת לדרך זו השנה השנייה ברציפות!

התכנית בשיתוף אגף החינוך והאגף לשירותים חברתיים של עיריית כפר יונה ובליווי סטודנטים מהמכללה האקדמית רופין.

מטרת התכנית נועדה כדי לחזק את הקשר והתקשורת בין אבות לבנים בגיל ההתבגרות, וליצור עבורם מפגש משמעותי משותף להעמקת הקשר ביניהם באמצעות פעילות ספורטיבית קבוצתית, משחק כדורגל. הקבוצה מהווה מרחב שבו יכולים האבות והבנים ליהנות מחוויה משותפת של פעילות חינוכית ספורטיבית ומאפשרת להם לחזק את תחושת השייכות, את הקשר ואת החיבור ביניהם.

המפגשים יתקיימו אחת לשבוע בשעות אחה"צ במגרש בית הספר ובליווי הסטודנטים וצוות מאמנים מקצועי. בנוסף לאימון וכחלק מהתכנית, יתקיימו מפגשי גיבוש ויציאות חיצוניות.

בעקבות הצלחה של השנה שעברה, הרחבנו את הפעילות לבתי ספר נוספים בעיר: עמל, הדר, בר-אילן ורימון, בהם גם יתקיימו מפגשי חשיפה להלן:

• בית ספר "הדר" – יום א | 16/12/18 | בשעה 19:00
  • בית ספר "רימון" – יום ג' | 18/12/18 | בשעה 18:00