ביקור אל"מ לירון דונל (פקע"ר) בכפר יונה

מפקדת מחוז דן בפיקוד העורף אל"מ לירון דונל בביקור בעיר: "כפר יונה היא אחת הרשויות הבולטות לטובה במחוז עם רמת כשירות ומוכנות גבוהים במיוחד"

פיקוד העורף כפר יונה

מפקדת מחוז דן בפיקוד העורף, אל"מ לירון דונל, הגיעה לביקור בעיריית כפר יונה, שם נפגשה עם ראש העירייה, שושי כחלון כידור, עם מנכ"ל העירייה, דני לוין, עם קב"ט העיר ירון חוכיימה ועם ראשי המכלולים השונים בעירייה.

בפגישה, בה נכחו גם נציגי פיקוד העורף והמשטרה, נציגי משרדי הממשלה השונים, תאגיד המים וצוותים מקצועיים רלבנטיים , נסקרו בפני אל"מ דונל נתוני העיר בנושא תפקוד הרשות והיערכותה במהלך השנה לשעת חירום כולל טקס חתימה על תיק החירום העירוני של כפר יונה, בו נמצאים תרחישי הייחוס למתארי החירום השונים. אל"מ דונל ציינה את כפר יונה כאחת הרשויות הבולטות לטובה במחוז עם רמת כשירות ומוכנות גבוהים במיוחד והדגישה את שיתוף הפעולה החיובי והמתמשך של העירייה עם פקע"ר בנושא זה.

מפגש פיקוד העורף כפר יונה