ברכות למועצת תלמידים ונוער הנבחרת

ברכות למועצת התלמידים והנוער הנבחרת של כפר יונה

בבחירות שהתקיימו בשבוע שעבר, נבחרה ליאם אלבז, תלמידת כיתה י"ב בביה"ס השש שנתי "איש שלום" לתפקיד יו"ר מועצת התלמידים והנוער העירונית. יחד עימה נבחרו גם: אלון וובר צביק לתפקיד סגן יו"ר המועצה, עומר ונטורה לתפקיד מזכ"ל, ירין סודאי לתפקיד דוברת המועצה, ואביב בובלי לתפקיד יו"ר ועדת נוער וקהילה.

ביום חמישי האחרון, התכנסו חברי וחברות מועצת הנוער העירונית החדשה למפגש הכרות ותיאום ציפיות עם ראש העיר שושי כחלון כידור, בו נטלו חלק מנהל מחלקת הנוער והצעירים, דארל סולבי ודובר העירייה אבריאל בן דור.

המפגש נפתח בסבב הכרות במהלכו הציגו חברות וחברי המועצה את עצמם, ביה"ס והשכבה אותה הם מייצגים והתפקיד אותו הם נושאים. בסיום הסבב הציגה יו"ר מועצת הנוער את תכנית העבודה השנתית על הפרויקטים המתוכננים במסגרתה, האתגרים עימם הם מתמודדים בשיווק הפעילויות ונוכחותם החסרה של בני הנוער בהן.

ראש העיר, שושי כחלון כידור ציינה בפני הנבחרים החדשים כי היא רואה חשיבות רבה בשיתוף הפעולה בין הגורמים השונים בעירייה לבין נציגי הנוער בכללותם זאת במטרה לקדם יחד את העשייה עבור ולמען רווחתם של בני הנוער בעיר. עוד ציינה בפניהם כי כפר יונה התברכה בבני ובנות נוער איכותיים, מוכשרים ופעילים המגלים רוח התנדבות ומעורבות בחיי הקהילה בעיר וכן שיבחה את הפעילות הענפה ואת מחויבותם האישית לבני הנוער.

"אתם דוגמה ומופת למנהיגות צעירה המגלמת בעשייתה אחריות חברתית. אני מביטה בכם ורואה את דור המנהיגות והמנהיגים העתידי של העיר והמדינה. יישר כח והרבה הצלחה, ומכל הלב, לכל אחת ואחד מכם. בהזדמנות זו אציין כי דלת משרדי פתוחה בפניכם ואשמח לשמש לכם אוזן קשבת ולסייע בידכם בכל יוזמה, רעיון ו/או הצעה שתרצו לקדם לטובת בני הנוער בעיר".