הלב הפועם של כפר יונה

השבוע (יום א' 19.5) נערך ערב ההוקרה השנתי לצוותי החינוך של מערכת החינוך העירונית בכפר יונה.
זו השנה השלישית ברציפות שעורכת עיריית כפר יונה ערב הוקרה למאות המורות, מורים, מנהלות, מנהלים, גננות, סייעות ואנשי החינוך בעיר בכדי לתת להם חיבוק חם לומר להם תודה
הערב נערך במעמד ראש העירייה שושי כחלון כידור, מנכ"ל העירייה היוצא דני לוין ומנכ"ל העירייה הנכנס ששי מגידו, מנהלת אגף חינוך אסנת חכמון, צוות מקצועי אגף חינוך, נציגי משרד החינוך, הסתדרות המורים, ובכירים בעירייה.

ערב ההוקרה השנתי לצוותי החינוך

אולם התרבות במרכז הקהילתי התמלא עד אפס במאות מורים, מורות, גננות, מנהלות, מנהלים, סייעות מנהלנים, אבות בית וכל מי שיש לו זכות במלאכת החינוך העירונית ובני משפחותיהם. הערב נפתח במופע של הרכב מוסיקלי מבית החינוך עמל "דיאלוג מוזיקלי יהודי-ערבי "בשיתוף הקונסרבטוריון העירוני בניהולי של מארק וולך. הקהל הרב נהנה ממופע "פרצופים" של הסטנדאפיסטית שרה שמיר ומהופעת להקת "מקורוק " בלווי המנחה המוסיקלית לימור עזריה. הנחתה והובילה את הערב מנהלת אגף החינוך, אסנת חכמון.
בדברי הפתיחה ציינה חכמון: " מערכת החינוך היא לפני הכל , מערכת של אנשים העוסקים במלאכה יומיומית עקבית ומורכבת שבליבה טיפוח, עידוד, הצמחה והבניה של ילדינו. ערב מיוחד זה מעניק לנו את ההזדמנות להציב אתכם במרכז ולהגיד לכם תודה. ערב זה כבר למסורת ונועד להעלות למודעות הציבורית את תפקיד צוותי החינוך ואת מחויבותם לשליחות החברתית בעיצוב דור העתיד. יש לנו מערכת חינוכית מרשימה, יחד אתכם הצלחנו להרים את מערכת החינוך העירונית ולהביאה למקום גבוה".

ערב ההוקרה השנתי לצוותי החינוך ראש העירייה שושי כחלון כידור עלתה לבמה נשאה דברים ושיתפה בסיפור מילדותה התאר את הזכות לחינוך איכותי.ראש העירייה הודתה לכל אחת ואחד מצוותי החינוך מעומק ליבה והוסיפה : מדינת ישראל הפקידה בידינו את עתידה . אתם המפתח להצלחת מערכת החינוך ולהצלחת החברה הישראלית כולה. אתם הם אלו שהופכים מקורות מים קטנים לאוקיינוס גדול. אתם משרטטים כיוון ומהווים את העוגן המרכזי בעשייה החינוכית."
רגע לפני טקס הענקת תעודות ההוקרה למצטייני מערכת החינוך, נהנו המשתתפים מסרטון "טעימות" מהעשייה החינוכית המתרחשת בכל בתי הספר בכפר יונה.
תעודות ההוקרה הוענקו ע"י ראש העירייה שושי כחלון כידור, דני לוין מנכ"ל העירייה היוצא שושי אטיאס מנהלת מחלקת בתי ספר, גלי שוורץ מנהלת מחלקת קדם יסודי ואפרת קאופמן נציגת הפיקוח, נציגת ההסתדרות ונציג ארגון המורים.
תעודות הוקרה הוענקו לאנשי החינוך הבאים: אושרת חיים ,חן דויטש, זהבה נגר מתיכון איש שלום אילנית כהן איפלח מחט"ב עתיד , אירנה שטרנהל מבית חינוך הדר , יעל צדיק ,יגאל רומם מבית רימון ,מיטל בן הרוש מבית חינוך בר אילן ,יעל יוסף, יעל שמש מבית חינוך יפה נוף ,לירון פרידג', עופרה כחלון מבית חינוך עמל ,צוותי הגנים גיל וירדן ,צוות גן ענבל וצוות גן שמואל.
האווירה משפחתית וחמימה בטקס חלוקת התעודות השלימה בכך ערב מרגש שכולו- הלב הפועם של כפר יונה.

ערב ההוקרה השנתי לצוותי החינוך ערב ההוקרה השנתי לצוותי החינוך