הפעלת קווי לילה בכפר יונה!!!

החל מיום רביעי – 20.6.18 יפעלו קווי לילה בכפר יונה!!!

החל מיום רביעי – 20.6.18, יחלו לפעול קווי לילה מכפר יונה לנתניה ומנתניה לכפר יונה בימים חמישי ומוצאי שבת!

לאור שיתוף הפעולה הפורה בין עיריית כפר יונה ומשרד התחבורה, קווי הלילה יפעלו במסלול קו 38 הקיים היום, תוך הארכת הלו"ז הקיים לשעות הלילה, לטובת התושבים ובני הנוער המבלים במוקדי הבילוי באזור. בשעות פעילות קווי הלילה יכולים להשתמש גם חיילים ללא מדים (בהצגת תעודת חוגר).

לוח הזמנים של קו 38 מכפר יונה לנתניה יוארך לשעות שבין 20:00-23:00 (בתדירות של אחת לשעה) ומנתניה לכפר יונה לשעות שבין 20:00-01:00 (כל שעה עגולה).

פרוט המסלול ולוחות הזמנים של קו 38 ניתן למצוא באתר Kav-layla.co.il – כולל מעבר במוקדי הבילוי והפנאי כדוגמת אזור התעשייה הישן של נתניה, קריית השרון, אזור התעשייה פולג, שכונת רמת פולג וקניון עיר ימים.

עיריית כפר יונה תמשיך לפתח עבור התושבים את שירות קווי הלילה, כדי להבטיח שכל מי שרוצה לצאת לבלות בלילות, יוכל לעשות זאת בקלות ובבטחה!

לפרטים נוספים ניתן לפנות למוקד העירוני 106 הזמין לרשותכם התושבים 24/7 !