דלג לתוכן

חלוקת קמח טף

קמח הטף הוא מרכיב מרכזי במטבח האתיופי ומשמש להכנת האינג׳רה 
מדובר בקמח ייחודי שמיובא ארצה, והופך פופולארי יותר ויותר בקרב חובבי המזון הבריא.
לכבוד חג הסיגד, שהתקיים בשבוע שעבר, חילקה העירייה לראשונה שקי קמח טף לאזרחים הותיקים מקהילת יוצאי אתיופיה.
במסגרת החלוקה, ביקרו ראש העירייה, שושי כחלון כידור, מנהל אגף הרווחה, אלברט מור והעו״סית נורית ברקן, בבתי האזרחים הותיקים, העניקו להם את שקי הקמח וראו מקרוב את תהליך הכנת הקפה המסורתי (הבונה) ואת הכנת האינג׳רה.
חג שמח לביתא ישראל

חלוקת קמח טף