ועדה מקומית לתכנון ובניה בכפר יונה

הוועדה המקומית לתכנון ובנייה בכפר יונה – יצאה לדרך!!!

קבלת קהל: יום א' 09:00-12:00   יום ג' 16:00-18:30

מענה טלפוני: ב'-ד'  09:00-12:00

תושבי כפר יונה יוכלו לקבל מעתה שרותים בנושאיי תכנון ובניה בניהול ישיר של עיריית כפר יונה ■ ראש העיר אפי דרעי: "מדובר בצעד שיקצר את הביורוקרטיה וישפר משמעותית את השירותים לתושב "

אמש (יום ד'), התכנסה מליאת הועדה לתכנון ובניה בכפר יונה, לישיבתה הראשונה. בישיבה השתתפו ראש העיר, אפי דרעי, שיכהן בנוסף כיו"ר מליאת הועדה המקומית, סגני ראש העיר יעל חן ואיציק בר-און, חברי מועצת העיר, מנכ"ל העירייה דני לוין, גזבר חזי יחזקאל, מנהלי האגפים בעירייה, מהנדס העיר, שלום רוזנברג, מנהלת הוועדה המקומית, סמדר אהרון-נוחם וצוות העובדים של הוועדה.

בישיבה אושרו אמנת השרות ונהלי הוועדה המקומית, למתן שרות מהיר, יעיל ומקצועי לתושבים, תוך שקיפות המידע והנגשתו לציבור. בנוסף, המליאה בחרה את הרכב חברי ועדת המשנה לתכנון ובניה מבין חברי מועצת העיר המכהנים. לתפקיד היו"ר נבחר סגן ראש העיר, איציק בר-און וממלא מקומו יהיה חבר המועצה עו"ד קובי לאור.

ראש העיר כפר יונה, אפי דרעי: "מדובר בצעד היסטורי וחשוב לעיר כפר יונה ולתושביה. העיר צועדת בימים אלה לקראת עצמאות תכנונית, בין היתר בשל קידומה של תכנית מתאר כוללנית חדשה לעיר ובזכות הקמת הועדה המקומית החדשה לתכנון ובניה. הידע והניסיון הרב שצברנו עם השנים, מאפשר לנו כיום להעניק לתושבים שרות מהיר, יעיל ומקצועי בכל הקשור לטיפול בתחומי התכנון והבנייה בעיר. אנו מודים לוועדה המרחבית "שרונים", על שיתוף הפעולה רב השנים עם העירייה ועובדיה, ומאחלים הצלחה רבה לוועדה המקומית החדשה בכפר יונה".

הוודעה המקומית תחל בקבלת קהל מיום ראשון הקרוב (4.3.18) בין השעות 09:00-12:00.

בכתובת: רחוב שרת 1 כפר יונה