דלג לתוכן

כפר יונה מבשלת

פשטידת גבינות קלה של חדוה מרקוביץ 🧀
מצרכים:
3 קוטג 5%
150 גר' גבינה בולגרית
250 גר' גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
2 כפות שמן
1 כוס קמח ( ניתן להשתמש בכל סוגי הקמחים).
הכנה:
בתוך קערה שמים את הקוטג', מוסיפים את הגבינה הצהובה ומערבבים, מפוררים את הגבינה הבולגרית ומערבבים, מוסיפים את הביצים ומערבבים, מוסיפים את השמן ומערבבים ובסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לאיחוד כל המרכיבים.
מעבירים לתבנית משומנת קלות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ- 40 דקות (אפשר לאפות יותר אם הפשטידה עדיין בהירה ולאחר מכן להשאיר עוד קצת בתנור סגור).
מוזמנים לשלוח לנו את המתכון שלכם ונדאג לפרסמו. Doveret@kfar-yona.org.il
בתיאבון 🥣