כפר יונה עם הפנים לתושב!

עיריית כפר יונה עם הפנים לתושב!

האגף לשרותים חברתיים של עיריית כפר יונה בראשותו של אלברט מור, קיבל תעודת הערכה ממנכ"ל משרד הרווחה, מר אליעזר קפלן, על היותו מוביל ומתקדם בנושא זה, כחלק משיפור השרות לתושב בעידן הדיגיטלי.

האגף לשרותים חברתיים של עיריית כפר יונה בראשותו של אלברט מור, קיבל תעודת הערכה ממנכ"ל משרד הרווחה, מר אליעזר קפלן, על תהליך מחשוב תיקי לקוחות, בהיותו מוביל ומתקדם בנושא זה, כחלק משיפור השרות לתושב בעידן הדיגיטלי.

תעודת ההערכה ניתנה במסגרת השלמת תכנית הרפורמה של משרד הרווחה. צוות עובדי אגף לשרותים חברתיים בכפר יונה, נרתם למשימה החשובה, ובזכות עבודתם המקצועית והאינטנסיבית, זכה האגף להערכה זו בהתאם ליעדים שנקבעו ע"י משרד הרווחה.

הטקס התקיים במעמד: מנהלת המחוז במשרד הרווחה – אריאלה שגב, ומנהלת תכנית הרפורמה וראש אגף ארגון ופיתוח ברשויות מקומיות – ד"ר דיצה מורלי שגב.