ממשיכים לקדם פינוי בינוי בכפר יונה

שרת הבינוי והשיכון, ח"כ יפעת שאשא ביטון ביקרה ביום חמישי שעבר (28.3.19) בכפר יונה, על פי הזמנתה של ראש העירייה שושי כחלון- כידור.
לביקור הצטרפו אנשי המטה של השרה, מנכ"ל משרד השיכון והבינוי בני דרייפוס, האחראית במשרד הבינוי והשיכון על תחום ההתחדשות העירונית, נציגי חברת עמידר, בכירי המשרד ועוד.

פינוי בינוי בכפר יונה

הסיור כלל ביקור בשטחי המגורים המיועדים לפינוי בינוי ולאחריו דיון מטה במשרדי העירייה. במהלך הביקור העלתה ראש העירייה, בסיוע הצוות המקצועי, בקשות לקדם את הטיפול בהתחדשות עירונית ("פינוי בינוי") וקידום קרקע משלימה לכדאיות הפרויקט, הנגשת הדיור המוגן וטיפול בנושא מצוקת הדיור הציבורי בעיר.
בסיום הביקור אמרה ראש העירייה, שושי כחלון כידור: " השרה גילתה הבנה ורצון טוב לסייע ולתת פתרונות לסוגיות שהצגנו בפניה. ברצוני להודות לשרה על התיאום המהיר של הביקור, על הנכונות לסייע לנו ביחד עם כל צוות משרד הבינוי לעמוד בפני האתגרים של פינוי ובינוי, אין ספק שהדברים ישפיעו לטובה על איכות חיינו בכפר יונה".
יצאנו לדרך… בהצלחה