מנהיגות את המחר בכפר יונה

אמש (3.8.2020) הסתיים לו קורס 'מנהיגות את המחר' – מחזור א', קורס בו המשתתפות מצאו וחיזקו את דמות המנהיגה שבהן.

מנהיגות את המחר

ראש העירייה, שושי כחלון כידור, נכחה במפגש אתמול והוצגה בפניה העשייה של הקורס.
כל משתתפת הציגה את עצמה וקיבלה את ברכת הדרך ואת האמירה כי העירייה רואה בה שותפה לעשייה למען נשים בעיר ובכלל. כחלון כידור התייחסה לעובדה כי חלקן של הנשים באוכלוסיה בארץ היא למעלה מ-50 אחוז ועדיין הנשים אינן מקבלת הזדמנות שווה – היא אף הוסיפה בנימה אישית:
"כפר יונה זה בית ויש לי אחריות ציבורית על כל בית ובית בכפר יונה מתוך אמונה ושליחות, אני מודה לחן קאופמן על הליווי וההובלה, על האש בעיניים, המוטיבציה והעשייה – זה לא מובן מאליו. תודה לעמותת כ"ן ולמירב הגלילי על הנחיית הקורס ועל המקצועיות והדיוק שהביאה איתה לעיר".
חן קאופמן, יועצת ראש העיר לקידום שיוויון מגדרי, הודתה למירב על הנחיית הקורס וכן למשתתפות על הזכות הגדולה שהייתה לה להכירן ולקבל השראה מהן. כמו כן ציינה באופן אישי כי: "גיליתי את המנהיגה שבי, מצאתי מועצת נשים ואני מאמינה שזאת התחלה של דרך חדשה ונפלאה ביחד".