מרכז צעירים חדש יוקם בכפר יונה

משקיעים בדור הבא של כפר יונה

עיריית כפר יונה תקים מרכז צעירים בהשקעה של כשני מיליוני שקלים.

מרכז צעירים חדש יוקם בכפר יונה

ראש העירייה שושי כחלון-כידור מקדמת תוכנית להקמת מרכז צעירים, אשר יוקם בלב העיר ומיועד לספק שירותי ייעוץ, הכוונה והדרכה לצעירי כפר יונה. לשמש עבורם גורם מקצועי עדכני ודינמי במימוש הפוטנציאל האישי והמקצועי ולסייע בשילובם המוצלח והישארותם בקהילת כפר יונה.

במסגרת בחינת הנושא יצא הדרג המקצועי של עיריית כפר יונה לסיור לימודי במרכז הצעירים "הגג" של נתניה. בביקור השתתפו ראש העירייה שושי כחלון-כידור, מנכ"ל העירייה ששי מגידו, מנהלת אגף חינוך אסנת חכמון ודארל סולבי מנהל צעירים ונוער וכן חברת מועצת העיר מחזיקת תיק צעירים מעיין חג'ג.

מריטו קאבדה מנהלת אגף צעירים ונוער בעיריית נתניה הציגה את המרכז ושיתפה בסיפור הקמתו. ליוותה את הביקור סגנית ראש עיריית נתנית שירי חגואל סידון הממונה על צעירים ונוער בעיריית נתניה.

ראש העירייה הודתה על הסיור והוסיפה : "מרכז הצעירים יוקם כחלק משאיפתנו להמשיך ולהעניק לצעירי העיר סל שירותים נרחב בתחומים מגוונים ומתוך ראייה כי הצעירים מהווים גורם חיוני לשגשוגה של העיר. המרכז יספק מענה לקהלי יעד ממוקדים כגון חיילים משוחררים, סטודנטים לעתיד ובהווה, הורים צעירים, מחפשי עבודה, עולים, בוגרי אוניברסיטאות ועוד. זוהי השקעה ודרך נוספת להעניק לצעירי העיר כלים למימוש הפוטנציאל תוך שימת דגש על פיתוח אישי וחברתי, מעורבות קהילתית, חיבור ומחויבות לעיר."