"נבחרים מספרים" בספריית כפר יונה

"נבחרים מספרים": הספרייה הציבורית כפר יונה, מחבקת את תלמידי כיתות א' בעיר

בכפר יונה מעודדים את הילדים והנוער לאהבת הספר, הקריאה והשימוש בשפה  עברית עשירה, לא רק במהלך שבוע הספר.  כמידי שנה, מקיימת הספרייה הציבורית בכפר יונה בראשות תרצה שקד-כהן, את מיזם "נבחרים מספרים",  במסגרתו נהנים תלמידי העיר ממפגש סיפור חוויתי של נבחרי הציבור ובכירים בעירייה.

גם השנה, היה זה ראש העיר, שפתח עם המיזם בפגישה חווייתית עם תלמידי כיתה א' של ביה"ס "הדר". ראש העיר קרא באזני התלמידים את הספר "הדב והפסנתר" שכתב דיויד ליצ'פילד,  והסביר להם על חשיבות הקריאה והשימוש בשפה עשירה.
 "אני קורא לכם ולכל תלמידי ולתושבי העיר, לבקר בספרייה היפה והפעילה שלנו, ולקרוא כמה שיותר ספרים" אמר דרעי והוסיף, "כפר יונה תמשיך בפעילות לעידוד הקריאה וחוויית הקריאה של הדור הצעיר והנפלא שגדל בעיר שלנו".

מי שצפויים עוד לקחת חלק במיזם "נבחרים מספרים בספרייה" הם: מנכ"ל העירייה – דני לוין, מנהלת מחלקת בתיה"ס היסודיים – דפנה ליכוב, מנהל אגף הרווחה  אלברט מוריו"ר דירקטוריון המרכז הקהילתי יגאל סתיו, מנהל המרכז הקהילתי אילן חכמו, מנהלת הספרייה תרצה שקד, מנהלות בתי הספר היסודיים ויו"ר הנהגת ההורים בעיר.

תלמידי הכיתות המלווים בצוות החינוכי ובהורים, יצאו מהספרייה עם 'תיק הספרים' והספר שקיבלו בתוכו, עם חוויה מרגשת וייחודית, ועם חשק רב לשוב לספרייה ולקרוא ספרים".