נר רביעי של חנוכה עם המשפחות השכולות

הדלקת נר רביעי של חנוכה עם המשפחות השכולות

זו השנה השנייה ברציפות שעיריית כפר יונה, ביוזמת הוועדה להנצחת החללים, עורכת מפגש להדלקת נרות חנוכה עם המשפחות השכולות.

אמש (יום רביעי), במעמד חגיגי ומרגש, התקיים בבניין העירייה החדש, טקס הדלקת נר רביעי של חנוכה, בהשתתפותם של המשפחות השכולות, ראש העיר שושי כחלון כידור , מנכ"ל העירייה דני לוין ונציג הציבור בוועדה להנצחת חללים ונפגעי הטרור מר יואל שאול, שהתכבד בהדלקת הנר הרביעי.

ראש העיר שושי כחלון-כידור ברכה את המשפחות ואמרה כי בכוונתה להמשיך לפעול ולקדם יוזמות שונות להנצחת הנופלים ולחיזוק הקשר עם המשפחות השכולות. בין יתר היוזמות הזכירה כחלון כידור את האפשרות להפקת ספר במסגרתו יונצחו הנופלים על סיפור הנפילה שלהם. הספר יופק בסיוע תלמידי תיכון "איש שלום" כחלק מפרויקט מעורבות קהילתית ואלה יזכו להנחיה וליווי צמוד לכל אורך התהליך.

"כמי שמכירה כל אחת ואחד מכם באופן אישי ומלווה אתכם בחמש השנים האחרונות כיו"ר הועדה להנצחת חללים, אני רוצה לומר לכם שלרגע לא נשכח אתכם ואת יקירכם. אני רואה חשיבות רבה במפגשים מעין אלו ובקשר אתכם לכל אורך השנה כולה, ולא רק ביום הזיכרון. בשמי ובשם הקהילה כמו גם עובדות ועובדי העירייה, אני מאחלת לכם ולכל עם ישראל חג אורים שמח!".