פותחים את שנה"ל עם זהירות בדרכים!

לקראת פתיחת שנה"ל תשע"ט:

עיריית כפר יונה במיזם הסברה חדש בנושא זהירות ובטיחות להולכי הרגל – "מדרכות מספרות"

במסגרת פעילות זו, החלו עובדי אגף שפ"ע של העירייה בשיתוף הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, בעבודות סימון כ- 50 מדרכות בסמוך למעברי חציה ברחבי העיר – בעיקר באזור בתי הספר והגנים.

פעילות ההסברה היא חלק ממהלך עירוני כולל על מנת להבטיח את ביטחונם ובטיחותם של הילדים לאורך כל שנת הלימודים ובכלל. על גבי המדרכות מופיעים מסרים של חצייה בטוחה להגברת הבטיחות בדרכים, במטרה להעלות את המודעות לחשיבות חציית כביש זהירה של הולכי רגל, ותפיסת הסיכון הכרוכה בנושא, תוך העברת המסר כי על הולכי הרגל להיות ערניים ולקבל החלטות נבונות בעת החצייה.

המדרכות כוללות שלוש ססמאות מרכזיות בנושא בטיחות בדרכים: "אל תתפרץ לכביש", "תסתכל לנהג בעיניים ו- "נלחמים על החיים".

הססמאות מלוות בסמלים צבעוניים כדוגמת תמרור עצור על מנת למשוך את תשומת לב הולכי הדרך ובמיוחד להגביר את ערנותם של הילדים בטרם חצייתם את מעבר החציה.

שנת לימודים זהירה ובטוחה לכל תלמידי כפר יונה!