פתיחת שנת הלימודים תשע"ט בכפר יונה

שנת הלימודים תשע"ט בכפר יונה נפתחה בהצלחה רבה!

פתיחת שנת הלימודים תשע"ט בכפר יונה, הייתה יום חג לתלמידים, יום חג להורים הנרגשים שילדיהם עלו זה עתה לכיתה א' ויום חג לכל מערכת החינוך בעיר. 5880 תלמידים פתחו השבוע את שנה"ל בעיר, שנפתחה בהצלחה ובהתרגשות רבה בעיקר בקרב תלמידי כיתה א', אשר התקבלו בטקס חגיגי בבתי הספר השונים.

צוות העובדים הבכיר של אגף החינוך בעירייה יחד עם ראש העיר ומנכ"ל העירייה, סיירו בין הגנים, בתי הספר והתיכון ופגשו את התלמידים הנרגשים. ראש  העיר סיכם בהצלחה את פתיחת שנת הלימודים ובירך את עובדי האגף החינוך, עובדי אגף שפ"ע, מהנדס העיר ומנכ"ל  העירייה, על ההשקעה וההכנה המוצלחת של מוסדות החינוך בעיר במסגרת שיפוצי  הקיץ לרווחת התלמידים והמורים, לקראת פתיחת שנת  הלימודים.

עיריית כפר יונה מאחלת לכל התלמידים, לילדי הגנים, להורים היקרים, לצוותי החינוך וההוראה הנרגשים ולכל העוסקים במלאכה שנה טובה, שנת לימודים פורייה ומוצלחת!