פתיחת שנת הלימודים תש"פ – דבר ראש העירייה

אני נרגשת ויש לי פרפרים בבטן הרבה בזכות העובדה שמחר, יום ראשון, ה- 1 לספטמבר 2019 אני פותחת לראשונה כראש העירייה שנת לימודים.

אני נרגשת
כמו כל התלמידות והתלמידים בגיל 3 שיצעדו מחר, ברגל ימין, את הצעד הראשון שלהם בגני הילדים של העירייה,

כמו כל התלמידות והתלמידים העולים מחר לכיתה א', ו_או מתחילים את דרכם בחטיבת הביניים ובחטיבה העליונה,

כמו כל ההורים שמחד, שמחים שהחופשה הגדולה נגמרה ומנגד, היו מעדיפים להימנע מהלחץ ומניהול קונפליקטים על הבוקר כדי להגיע בזמן לגן, לבית הספר…ולעבודה,

וכמו כל הצוותים הניהוליים והחינוכיים שהכינו לכבוד תלמידיהם, במסירות רבה, את הכיתות וגם תכנית לימודים מעשירה, ומצפים בכיליון עיניים ששנת הלימודים תחל והשגרה תתפוס את מקומה.

6149 תלמידות ותלמידים יפתחו מחר בבוקר בעיר הנפלאה שלנו את שנה"ל תש"ף מתוכם :
1430 תלמידים ב- 54 גני ילדים
1 מביניהם תקשורתי ו- 4 חדשים (שכונת שרונה) שיפתחו לראשונה.

2757 תלמידים ב- 7 בתי ספר יסודיים
1 מביניהם יפתח לראשונה בשכונת שרונה
441 מתוכם עולים לכיתה א'.

1093 תלמידים ב- 2 חטיבות ביניים מתוכם 352 עולים לכיתה ז'.

869 תלמידים בחטיבה עליונה מתוכם 290 עולים לכיתה י'.

זאת ועוד,
12 כיתות במעונות היום בניהול המרכז הקהילתי 514 תלמידים בצהרונים
מתוכם 384 בגני הילדים ו- 130 בבתי הספר.

מאחלת לתלמידינו האהובים באשר הם, ולכל צוותי הניהול, החינוך והמנהלה היקרים ששנת תש"ף, הבאה עלינו לטובה, תהא שנה פורה, מפרה, מעשירה, מוצלחת ומהנה.

שלכם ולמענכם מכל הלב ועם המון הערכה,
שושי כחלון כידור