חט"ב עתיד: מתכוננים לתחרות הגמר ברובוטיקה

בחט"ב 'עתיד' כפר יונה נערכים לתחרות הגמר הארצי של FIRST. ראש העיר, שושי כחלון-כידור ביקרה את תלמידי קבוצות הרובוטיקה שהציגו בפניה את הפרוייקט

בשבוע הבא, צפוייה להתקיים התחרות השנתית של הגמר הארצי ברובוטיקה. העיר כפר יונה ממותגת בשורה הראשונה בתחום הרובוטיקה בארץ. הקבוצות השונות שייצגו את העיר, זכו בשנים האחרונות להישגים גבוהים, בעקבותיהם יצגו את ישראל בכבוד רב בתחרויות שונות בחו"ל.

השבוע התקיים ערב מרגש בחט"ב עתיד עם שתי קבוצות הרובוטיקה המובילות: RoboTrix1200 , Robogold 1392
התלמידים הנרגשים הציגו את הפרוייקט שלהם לעיני: ראש עיריית כפר יונה שושי כחלון-כידור, מנהלת תכנית הFLL בFIRST ישראל גב' גילה קוסן, צוות הנהלת בית הספר –אילנית כהן יפרח וכוכבית לנקרי. בני משפחה רבים הגיעו לתמוך בתלמידים המוכשרים.

ראש עיריית כפר יונה, שושי כחלון כידור: "כמו בכל מפגש עם דור העתיד של העיר, גם במפגש מרגש זה הבנתי את אשר אני יודעת, שתלמידים הבוחרים להתמקד בנושאים המסבים להם אושר, בשילוב עם אמונה וליווי מתמיד של הוריהם וצוות בית הספר, גם החלל לא מהווה גבול עבורם ביכולת שלהם למצות את כישוריהם ולהביא עצמם לידי ביטוי. תודה על ההזדמנות והרבה הצלחה לשתי הקבוצות בתחרות בשבוע הבא."

נאחל לקבוצות הרובוטיקה הצלחה בתחרויות ושיזכו לייצג את כפר יונה בכבוד.