שבט רגבים כפר יונה: 100 שנות פעילות

שבט רגבים כפר יונה חוגג 100 שנות פעילות – ראשי התנועה העניקו לראש העירייה, שושי כחלון כידור, מגן הוקרה על שותפות רבת השנים

לרגל ציון 100 שנות פעילות לתנועת הצופים בישראל, בחרה התנועה להוקיר את עיריית כפר יונה ולהעניק לראש העירייה, שושי כחלון כידור, מגן הוקרה על שותפות רבת השנים להגשמת חזון התנועה ועל התמיכה בחניכי שבט "רגבים" בעיר.

במפגש החגיגי שהתקיים בלשכת ראש העיר, נכחו מנכ"ל העירייה דני לוין, מנהל מחלקת הנוער דארל סולבי, מזכ"ל תנועת הצופים קלי כהן, גזבר שבט רגבים, גד כץ, ראש השבט יובל ביטון ורכזי השבט אור ליבשטיין וגלעד קמיני, שסיפרו על העשייה של שבט רגבים במהלך השנה, על פעילותם ותרומתם לקהילה בתחומים שונים ועל הפעילות השנתית המתוכננת.

ראשי תנועת הצופים שבחו את העירייה על פעילותה למען קידום הנוער בכפר יונה וכן על ההקצאה, בפעם הראשונה, של מבנה חדש לטובת פעילות התנועה ההולם את צרכיה. בשנים האחרונות גדל מספר חניכי שבט "רגבים" בכפר יונה והוא עומד כיום על כ- 900 חניכים.